A faápolás kezdete: Babasétány Szentgotthárdon

Idén már hatodik alkalommal rendezték meg a „Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!" című programot Szentgotthárdon. Az a megtiszteltetés ért, hogy a kezdeményezés szakmai részét én képviselhettem.

A város a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt.-től a tavalyi évben született gyermekek számával azonos facsemetét kapott ajándékba, amelyet a Zsida patak mellett található „Babasétány" helyszínen ültettek el a családok. A programot Gaál Ákos sport- és ifjúsági ügyintéző és a SZET Szentgotthárdi Kft. szervezte meg. Szentgotthárd Város Önkormányzatát Kovács Márta Mária képviselte.

A szentgotthárdi szülőknek a fenti esemény remek lehetőség arra, hogy gyermekeiket a tudatos környezetvédelemre neveljék és elmagyarázzák nekik a fák fontos szerepét a városi környezetben. 

 

Azt remélem, hogy a szülők nem csak elültettek egy fát a Babasétányon, hanem maguk is gyermekeikkel együtt faápolóvá válnak a következő évtizedekre.

Idén két faápolási eseményt (nyári és őszi) is szervezek a várossal közösen a Babasétányon, segítséget nyújtva a kis facsemeték ápolásában. Az eseményeket a facebook oldalamon hirdetem meg. Ezért kérek minden érdeklődőt, hogy iratkozzanak fel és kövessék az oldalamat!

NE MARADJON MAGYARORSZÁGON ZÖLDFELÜLET JÓ GAZDA NÉLKÜL!

 

 

 

 

Fakataszter készítése

Kérjen időpontot telefonon!

+36 30 29 28 112

info@fokertesz.hu


Ne maradjon Magyarországon zöldfelület jó gazda nélkül!

Hasznos volt a cikk? Kérlek egy megosztással segíts, hogy minél több kertészhez eljusson ez az információ


Szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásaimat!